PREZGODNA ITALIJANKA POSTAVILA NOVAKU NEZGODNO PITANJE: Đoković se nasmejao, uzvrpoljio, pa OVAKO izbegao ODGOVOR (VIDEO)

0

Na jednoj od ceremonija gde se predstavljala osmorica učesnika ATŠ finala, Novak Đoković je pokazao zavidno znanje italijanskog i za razliku od kolega pričao je sa voditeljkom Melisom Satom na njenom maternjem jeziku. “Veliko mi je zadovoljstvo što igram ovde, uvek uživam kada igram u Italiji. Kada pričam na italijanskom verujem da se to više sviđa ljudima ovde. Ovo je jedan od najvećih turnira u našem sportu, učestvuju najbolji igrači na planeti. U isto vreme je i odgovornost da se pripremiš što bolje i da dovedeš telo u najbolje stanje za kraj godine. Prošli put sam izgubio u polufinalu, voleo bih da napravim korak dalje ove godine”, ovako je rekao Novak, a onda je od strane lepe voditeljke usledio i jedno nezgodno pitanje.

Njega je lepa Melisa pitala o njegovom navijačkom opredeljenju, odnosno o tome što navija za Milan, na šta je on rekao: “Ne znam da li smem to da kažem ovde sada, hajde da nastavimo dalje “- sa osmehom je rekao Novak. Inače, stanovnici Torina su uglavnom navijači Torina i Juventusa. Srpski teniser Novak igraće u Crvenoj grupi na završnom masters turniru u Torinu i pokušaće da ga osvoji šesti put. Poslednji put je osvojio trofej 2015 godine.