Prevazišao Kazanovu: Golubović otkrio sa koliko je žena spavao, da li je ovo realno?!

0

Nekadašnji učesnik rijalitija Farma te i budući učesnik Zadruge Kristijan Golubović, gostovao je u emisiji Sanje Marinković, a tu je on govorio o svom ljubavnom životu
Bivši osuđenik je, govorio o tome da li je uopšte istinit trač da je spavao s tri hiljade žena.

Pa, nisam brojao, a i nije džentlmenski, ali otprilike… – rekao je Kristijan i dodao i ovo: da mu nijedna sa estrade nije odoljela.

Ipak, on nije želio da otkrivao o kojim pjevačicama je zapravo riječ, ali jeste otkrio da “nisu mogle da odole njegovom šarmu, ali su mogle da odole nekim situacijama, koje su bile baš neprijatne, pa su pobjegle”!

Golubović je rekao i to da mu ta brojka ne znači ništa:
Nema to cijenu da bi neko rekao “on je mačak”, zapravo se stidim toga, kada pogledam unazad te sjetim se nekih veza, ja pomislim šta mi je to trebalo.

Kristijan je opet kazzao da nije brojao da li je tri hiljade tačna brojka, ali je rekao kako ustvari nisu sve veze bile emotivne prirode – “bilo je onih s ljubljenje, samo se.s i se.s bez ljubljenja”.
Na pitanje “ima i toga” voditeljke, on je kazao da “zbog onih koje puše”.

Marinkovićeva ga je pogrešno razumjela šta je on zapravo htio da kaže i opomenula ga da se kaže “oralno”, a nakon čega je Kristijan objašnjavao da priča o ženama “koje mirišu na piksle”.