Prevarena i ponižena, ali je u finalu razvalila Lunu: Kija pobjednica Zadruge, a Sloba je jako grlio – svi se pitaju šta će biti sa ljubavnim trouglom sada

0
56

Nakon devet mjeseci je proglašena i pobjednica Zadruge, a za one koji to ne znaju je Kija Kockar. Borba je bila opaka, a nakon toga je za glavnu nagradu Kristina Kija Kockar osvojila prvo mjesto i pokazala ko je ona. U finalu trenutno najpopularnijeg rijatlija se pronašlo 12 takmičara.

Ova sezona je definitivno obilježena zbog ljubavnog trougla gdje su glavne uloge imali Kija, Luna Đogani i pjevač Sloba koji je stao između njih dvije. U toj utrci za pobjednika prve sezone Zadruge su našli takmičari za koje se i pretpostavljalo da će se biti glavni, a to su Luna Đogani, Sloba, Sara Reljić, Teodora Džehverović, Anđelo, Ana Korać, Vojke, Senada Nurkić Maca, Lepi Mića, Miljana Kulić i Milan Milošević.

Poslije presjeka je najviše glasova od strane publike imala naravno Kristina Kija Kockar, te je osvojila čak 55.14 posto glasova, a na drugom mjestu se našla Luna Đogani 21.6 posto glasova, a sve ostalo je raspodijeljeno na ostale takmičare. Ljute rivalke Kija Kockar i Luna Đogani su se našle u samom finalu, a nakon tri sata od ponoći je zatvoreno glasanje.

Naravno, nismo ni mogli sumnjati da ona neće biti proglašena za pobjednicu, dok su neki i spekulisali da će iz svega ovoga Sloba izvući deblji kraj, dok su fanovi pružali podršku Kiji. Kockareva je poslije pobjede osvojila 50.000 eura, a bilo joj je zaista drago i nije mogla vjerovati da će toliki broj fanova biti na njenoj strani. Obradovao ju je glas naroda i to što je znala da ima negdje tamo podršku, a svi jedva čekaju vidjeti šta će sada biti sa ljubavnim trouglom.