Prepoznajete li ovu Zvezdu Granda: Imala zube kao raspored časova, izgledala ako elementarna nepogoda, a danas uzima honorare od kojih staje pamet (FOTO)

0
2850

U ovome tekstu ćemo malo da govorimo o nekim poznatim facama i o njihovim samim počecima u karijeri, te kako su pojedini, kao ova pjevačica sa slike izgledali veoma neugledno na samome početku karijere, ali su s vremenom, kao ona, uz pomoću operacija i drugih stručnih djelovanja, postali atraktivni i osobe za koje se smatra da su prelijepe.

Fanovi ove pjevačice su doslovno ostali u šoku kada su vidjeli na šta je ona ličila kada je tek počinjala sa svojom karijerom, a posebno su bili zatečeni sa time da je ona sama objavila svoju fotografiju, što bi se malo ko na njenom mjestu usudio, a sve iz želje da pokaže kako je ona izgledala nekada i kako izgleda danas. Njeno ime je naravno Jelena Gerbec i ona je već neko vrijeme veoma poznata Zvezda Granda, a u svojoj karijeri je već napravila i nekoliko veoma zapaženih hitova.

Ona je ovu fotografiju objavila kao dio izazova koji već neko vrijeme postoji među ljudima sa estrade, a to je da svi oni objave svoje fotografije iz djetinjstva ili sa  samih početaka karijere i da na taj način pokažu drugima svoj napredak, ako i koliko su se promijenili tokom godina.

I tako je i Jelena objavila ovu fotografiju sa nadom da će sve to biti simpatično, a nije ni slutila kolike će negativne reakcije da doživi. Ipak, ona baš i ne mari za zajedljive komentare, jer ona polako ali sigurno gradi svoju pjevačku karijeru i nije više ova neugledna djevojka sa slike već osoba koja tačno zna šta želi i na koji će način to ostvariti