PRELEPA DEVOJKA ME ZAUSTAVILA, DALA 50€ I REKLA Kusur ne treba, vozi na Brankov most! Odmah mi je bilo sumnjivo ISPOVEST TAKSISTE

0

U Beogradu se odigrala drama na Brankovom mostu jer je devojka pokušala da izvrši samoubistvo skokom u reku. Taksista Nikola Golubović spasao je devojku od smrti, pa je za Telegraf ispričao celu priču.

Naime, on je primio poziv za vožnju u toku noćne smene te se uputio na adresu. Devojka koja je sela u taxi, išla je do Brankovog mosta i zamolia ga je da pojača muziku a zatim je počela plakati. ” Jednog momenta je bacila svoj telefon preko mog sedišta, na mesto suvozača, i rekla mi da ga slobodno zadržim. Tog momenta sam bio siguran da se nešto čudno dešava. Na sve načine sam pokušao da je odobrovoljim, ne bi li pristala da je vratim nazad kući. Kada smo stigli do tunela nisam želeo da idem odmah ka mostu, već sam okrenuo ka njenom stanu. Ali mi je ubrzo rekla: “Nikako, izaći ću ovde”. Verujte, plašio sam se da izađe jer nisam znao šta će se desiti.”

Taksista kaže da je naslutio šta devojka namerava da uradi, pa j epokušao razgovorom da je urazumi. Kada je stigla na odredište, bio je siguran da hoće da skoči sa mosta. “Tog momenta sam brzinom metka izleteo iz kola i krenuo da preskačem jednu ogradu, dok je ona već preskakala drugu. Držala se za gelender, a onda je krenula da se pušta. Skočio sam, uhvatio je za obe ruke i povukao preko. Pošto nisam mogao da je podignem, obgrlio sam je, ali počela je da mi klizi iz ruku. Tu je prolazio jedan kamiondžija i stao je. Vikao sam: “Prijatelju, pomagaj, izgubih je””-ispričao je Nikola, a nakon toga su pozvali kola Hitne pomoći, koja su je odvukla na sigurno.