PREKRIVENA KRISTALIMA, U TANGAMA I NA ŠTIKLAMA TRČI PO DVORIŠTU: JK u luksuznom izdanju napravila snimak od kog PADAJU VILICE!

0

Poznata pjevačica Jelena Karleuša zbog svojih skandala je stalno u medijima, mnogo više nego zbog svojih pjsama. Ona je konstantno popularna iako jako dugo nije izbacila pjesmu.

Karleuša je postala modna ikona na našem regionu, pa su čak velike svjetske zvijezde poput Bijonse i Kim Kardašijan kopirale njen stajling. Na društvenim mrežama je jako aktivna gdje iznosi svoje mišljenje bez imalo uvijanja pa je zbog toga stekla mnogo neprijatelja na estradi. Čest objavljuje fotografije koje ostavljaju bez daha zbog njenog stajlinga.

Ona se najprije udala za Bojana Karića, koji pripada jednoj od najbogatijh porodica u Srbiji, ali su bili jako mladi i to je po mnogima bio razlog njihovog razvoda. Nakon toga Jelena se udala za fudbalera Duška Tošiča sa kojim je i danas u braku iako su ih u proteklih 14 godina mediji bezbroj puta razvodili. Oni imaju dvije kćerke Atinu i Niku, koje su centar Jeleninog svijeta i rijetko kad se odvaja od njih.