PREDEBELA, U Patikama I Kikicama Došla Na Scenu GRANDA: Jelena Zbog Nje Plakala, Snežana Joj Se Klanja, Napravila HAOS Na Sceni (FOTO)

0

Zvezde Granda su svakako najpoznatije muzičko takmičenje na našim prostorima . Može se reći da je kroz ovo takmičenje prošlo na hiljade takmičara , a veliki broj njih do sada je i napravio neku karijeru. Ipak i nakon 14 godina ovaj šou je i dalje popularan.

 

Od kako je u šou Jelena Karleuša član žirija , ovaj šou je postao mnogo gledaniji , jer svako jedva čeka šta će Jelena sljedeće da napravi , i sa kime će se posvađati. Nju svakako i kandidati vole i poštuju jer je brutalno iskrena s njima.

Ipak , iako Jelena nikome ne prešuti , i svakome uputi kritiku , sada se pojavila jedna takmičarka , koja je Jelenu ostavila bez teksta , čak ju je i rasplakala.Radi s eo Slađani Zubčević koja je iz Sarajeva došla u Beograd i svojim pjevanjem sve ostavila bez daha. Jelena je priznala Slađi da ju je htjela izvrijeđati zbog njenog stajlinga , ali kada ju je čula da pjeva jednostavno je ostala bez riječi. I dok je Marija skakala od sreće jer ju je Slađa odabrala za mentora , Snežana je ustala sa svog mjesta i poklonila s Slađi za njeno pjevanje.