Pre 8 godina ovaj se Hrvat slikao sa ovim devojčicama: Sada je odlučio ih je ponovno POTRAŽI, a kad je vidi kako sada IZGLEDAJU… OSTAO JE U ŠOKU! (FOTO)

0

Mi danas imamo neka savremena zanimanje kao što su to blogeri i takvi ljudi zarađuju velike količine novce. Već spomenuti u naslovu Hrvat je Kristijan Iličić koji je na osnovu snimaka i kanala obišao celi svet, a kako sam kaže 2018. godine je bio u Etiopiji. Prošlo je 8 godina kako možete da vidite u naslovu, od kako je prvi put boravio u Etiopiji i kada se slikao sa sve devojčice.

Kristijan je posle toliko vremena donio odluku da ode ponovno tamo i da ih nađe. Naime, on je jednu od njih istetovirao na svojoj ruci, a kako je rekao u Banja Luci se tetovirao i čekao je na termin celu godinu dana. Kada je ponovno došao na isto to mesto jedan od rođaka te devojčice je prepozna njega i rekao kako ona sada
živi na drugom mestu, tačnije 40 do 50 kilometara dalje od plamena. To je devojčica koja se na gore prikazanoj slici nalazi sa leve strane, a ona je 48 kilometara udaljena i studira. Druga sa slike se udala i porodila, tako da živi u drugom plemenu , sa znao je Kristijan.