Pre 16 godina je znala da će postati velika zvezda: Da li prepoznajete pevačicu sa slike? DANAS NEMA LEPŠE I ZGODNIJE NA ESTRADI (FOTO)

0

Danas je ona jedna od najpoznatijih nada na našoj sceni, jedna od onih koje se pored glasa ističu i po svom izgledu. Mala i bombastična, a njeno je ime Aleksandra Mladenović. Ona je neko ko nikada nije odustajao od svojih snova, ona se čak 4 puta prijavljivala u Zvezde Granda, iako je prva tri puta bila izbačena, ona je nastavila vežbati i nastavila je da prati svoje snove, znala je šta želi.

Sada možete da vidite sliku koja je nastala pre kako smo naveli u samom naslovu 16 godina i ona je tada stajala na sceni i snajala kako će jednog dana biti velika zvezda, kao što vidimo ostvarila je svoje snove. Kada nešto jako želite, bitno je da na tome radite i da imate podršku najbližih kao to je ona imala. Tako je ona u toku jedne emisije po imenu Grand specijal gledala svoj snimak od pre 16 godina i rekla je kako je tada teral roditelje da je vode na ta takmičenja i d aje i tada znala kako će jednog dana biti poznata i velika pevačica.