Pravi horor među djecom pokojnog pjevača Sinana Sakića: Rašid joj prijetio da će da je napastvuje i likvidira kćerke- Đulkica van sebe od straha (FOTO)

0

Sin pokojnoga pjevača Sinana Sakića, Rašid Sakić je kako su mnogi mediji prenijeli pokidao nanogicu koju je imao na sebi i pobjegao iz kućnog pritvora te je tim svojim postupkom utjerao strah u kosti svojoj sestri koja se sada boji za svoj život kao i za živote svoje djece, svoje dvije kćerke. Njeni bliski prijatelji kažu da je njen strah opravdan jer joj je Rašid prijetio da će je dići u vazduh, a prijetio je i da će silovati njenu mlađu kćerku(13), kao i da će joj stariju kćerku(19) skupljati po šumi, a izvor blizak Sinanovoj kćerki je otkrio i ove stvari:

“Niko ne zna gdje se Rašid nalazi. Prema onome što je porodici rečeno iz policije, poslednji put je viđen na Novom Beogradu i navodno je naoružan. Oni su veoma uplašeni. Najviše strijepe za najstariju Đulkičinu ćerku, koja živi u Beogradu sa bakom Sabinom. Đulkica strahuje da bi mogao da joj naudi, a strijepi i za mlađu, koja s njom živi u Švajcarskoj, jer joj je jednom prilikom poručio da dobro izgleda i da će je silovati”

Na sve to se oglasila i sama Đulkica koja je potvrtila bratove prijetnje i potvrdila je da je veoma uplašena za sigurnost svoje djece, ali je također uplašena i za sigurnost svoje majke Sabine, brata Alena, kao i za njegovu djecu. Potvrdila je da je mamu molila da dođe malo kod nje, ali je ova odbila, a isto je tako i sa njenim bratom Alanom. Prijavila je i policiji prijetnje, ali iz policije su joj rekli da mora da dođe u Beograd, a ona se to ne usuđuje jer joj je Rašid prije samo dva dana poslao poruku kako će je dići u vazduh Otkrila je i da sukob između njih dvoje traje već godinama, a novinarima je otkrila i kako ju je brat jedne prilike pretukao:

“Prije nekoliko godina me je pretukao, polomio mi rebra i pokušao da me siluje. Bio je drogiran. Poslije je otišao kod moje tetke i nju je istukao. Pokušao je da je siluje i davio je jednu djevojku samo zato što liči na mene. Prijetio mi je da će mi kidnapovati dijete. Poslije toga sam sa suprugom i djecom otišla u Švajcarsku.”