Prava Drama: Bogdana Vrištala, Pravila Haos Po Bolnici I Vikala Cecu – NEKA DOLAZI ODMAH OVAMO! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Prava Drama: Bogdana Vrištala, Pravila Haos Po Bolnici I Vikala Cecu – NEKA DOLAZI ODMAH OVAMO!

U posljednjih nekoliko dana, ime Bogdane Ražnatović je jedno od najviše spomenutih u medijima Srbije, ali i šire, jer sada svi pričaju o njenom porođaju i kako je na svijet donijela malog Ražnatovića, kojem su ona i njen suprug Veljko dali ima Željko, po pokojnom suprugu Cece Ražnatović. Mediji su čitavo vrijeme dok je bogdana bila u drugom stanju, pratili razvoj situacije, a ujedno su i pratili kako se ponaša budući tata Veljko, koji je mnogo puta znao da pokaže velike emocije prema svojoj supruzi.

Sada su svi mediji u čekanju da nekako uhvate i fotografiju malog nasljednika, a i sama Ceca je rekla da će joj nakon svih ovih veselja trebati malo vremena da dođe sebi i da napuni baterije. Mediji još uvijek nisu dobili nikakvu izjavu od novopečene mame, što je u neku ruku i logično, jer se ona još uvijek oporavlja od porođaja koji je izveden carskim rezom, a očekuje se da će uskoro ona i Željko napustiti privatnu kliniku i pridružiti se ostaloj porodici u vili na Dedinju, gdje će ih dočekati baka Ceca i tata Veljko.

Nije bilo novina, ili portala koji su pisali o Bogdaninom porođaju, pa se tako saznalo da se u privatnoj klinici gdje se Bogdana porađala, za vrijeme samog porođaja dogodila prava drama, kada je Bogdanu u jednom momentu uhvatila panike te je počela da doziva ime svoje svekrve. Ceca je ove navode vrlo brzo demantovala sa fotografijom na društvenim mrežama na kojoj je napisala samo “LAŽ”.

Oglasi – Advertisement