“Praktična žena” je s njim u braku i imaju dva sina: EVO KO JE SUPRUG NATAŠE PAVLOVIĆ! Retko se pojavljuje u javnosti, sada znamo RAZLOG!

0

Kada pišemo Nataša Pavlović jako je malo onih koji znaju ko je ona, ali kada kažemo Praktična žena odmah svi znaju o kome se radi. Nataša je voditeljica ove emisije po kojoj je dobila i nadima. Naime, ona je pre nekoliko bila potrešena, oglasila se za medije, jer je njen bivši suprug glumac, komičar Marko napustio ovaj svet.

Ona je imala taj brak, ali je ostala u dobrim odnosima, ali ona sad aima svoj brak svoju sreću, već duži niz godina sa Predragom Pavlovićem koji je po struci producent. Njih dvoje su kao plod velike ljubavi dobili sva sina. Ona nije neko ko se voli da ističe puno u javnosti, to jeste svoju privatnost, zato svi znaju da je u braku, ali malo ko zna ko je on, jer ne priča o tome, a najmanje ljudi zapravo zna kako izgleda PRedrag. Da li ste gavi imali priliku da vidite do sada? Ukoliko niste to je iz jednog razloga koji smo već naveli, on se jako retko pojavljuje u javnosti.