Poznatom glumcu otac preminuo u krevetu, a kad čujete šta je radio, neće vam biti dobro: PROGOVORIO o porodičnoj tragediji koja je zaprepastila sve (FOTO) – Kreacije Portal
Magazin Novo

Poznatom glumcu otac preminuo u krevetu, a kad čujete šta je radio, neće vam biti dobro: PROGOVORIO o porodičnoj tragediji koja je zaprepastila sve (FOTO)

Do sada smo mogli čuti sve i svašta, bukvalno, o smrtima ne samo poznatih ljudi, nego i običnih „smrtnika“, pa tako ima situacija gdje su ljudi preminuli dok su oblačili čarape u fotelji, u toaletu, u snu, što bi mnogi rekli da su najljepši načini za odlazak s ovog svijeta jer tako ljude pretežno ništa ne zaboli, jednostavno sklope oči i više se ne probude. Međutim, jedan od najčešćih uzroka smrti je zapravo srčani udar, koji se često dešava kod starijih ljudi, ali i kod mlađih, ako rade nešto sa većim naporom, i ne znajući da imaju srčane probleme.

Naime, poznati holivudski glumac Metju Mekonahi, koji je ujedno i jedan od najzgodnijih glumaca u Holivudu, odlučio je ispričati i iznijeti na vidjelo detalje porodične tragedija koja ih je zadesila prije nekog vremena. Naime, Metju je do sada uvijek bio prilično samozatajan što se tiče porodice i odrastanja i iako se znalo da njegov otac odavno nije živ, on nikada nije pričao o tome koji je bio uzrok njegove smrti. Međutim, sada je odlučio otvoriti dušu i ispričati sve.

Naime, njegov otac, kako ga Metju opisuje, bio je izuzetno jak čovjek i njegov odlazak s ovog svijeta Metjua je jako potresao, a kaže kako su mu noge klecale kad je saznao šta se desilo. Naime, njegov otac je uvijek govroio: „Dječaci moji, kad odem, to će biti zato jer sam vodio ljubav s vašom majkom“. Zapravo, to se na kraju i jeste dogodilo. Njegov otac je doživio srčani udar u krevetu dok je bio sa njihovom majkom, ali je oskarovac priznao i da su njegovi roditelji imali jako turbulentan život, te su se raveli dva puta, a vjenčali se ukupno tri puta.

Oglasi – Advertisement