Poznati voditelj ŠOKIRAO celu Srbiju, prešao na Islam: Poslao ŽESTOKU poruku srbima, majka poludela:”Rukama bi počupala utrobu gde sam ga nosila 9 meseci!”

0

Mi danas u ovom članku govorimo o sportskom komentatoru MArjanu Mijajloviću koji se proslavio na Sport Klubu prije nekih 15ak godina i onda je dobio otkaz te je prešao na Face TV u Sarajevo, pa je postao nacionalna ikona gdje je prenosio mečeve BH reprezentacije od koje je napravio i brend zmajevi.

Fudbaler Edin Džeko je postao dijamant, a i neki drugi igrači su isto tako u njegovim prenosima dobijali nadimke po kojima su postali i poznati u cijelom svijetu.

Ali, on se u jednom periodu odao porocima, a kada je dobio otkaz sa Face TV-a te je odselio u daleku Švedsku. Tamo je postao konobar, a promijenio je i vjeru, tako da je uzeo ime Mustafa, a cijela njegova porodica ga se odrekla zbog ovog čina.

Vrlo brzo se vratio u Srbiju, bez posla je a živi sa majkom i bratom. Bilo kako bilo, kaže da ga je vjera Islam iščupala i spasila od poroka.