Poznati stručnjak objasnio: Srbi su narod koji je nastao od rase iz svemira! Zato smo moćniji od ostatka svijeta. Nisam lud, imam dokaze” – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Poznati stručnjak objasnio: Srbi su narod koji je nastao od rase iz svemira! Zato smo moćniji od ostatka svijeta. Nisam lud, imam dokaze”

Milan Vidojević je pisac, prevodilac i publicista, te je autor više od 100 televizijskih emisija, a nedavno je iznio i jednu zaista nevjerojatnu teoriju, ili kako je on naveo, naučno otkriće o porijeklu srpskoga naroda, a to njegovo otkriće je objavljeno u časopisu ”Zona sumraka”, koji je objavio i intervju sa ovim stručnjakom, koji dosta često ima neke veoma čudne stavove i razmišljanja, a ono što je rekao u ovome časopisu donosimo vam u cijelosti:

“Srbi su narod koji je nastao od rase iz svemira – najbolje i najplemenitije reptiloidne rase. Ta rasa je ove klonove odnosno buduća ljudska bića napravila po svom imidžu. Srbi, nisu napravljeni na Zemlji, kako je bio slučaj sa većinom ostalih postojećih rasa koje su svoje zemlje i države pravili tek onda kada su došli ovdje.”

Dalje u svojoj teoriji ovaj stručnjak iznosi još neke zaista frapantne podatke :

”Ovo nije ništa slučajno. Zato što su Srbi trebali da budu rasa kontrolora i da se nalaze na ključnim mjestima ove dimenzije i ovog vremena kako bi ono što je bilo zamišljeno kao idealan koncept – kontrolirali i usmjeravali. Međutim, kao i svi idealni planovi, ni ovaj se nije ostvario onako kako su ga zamislili tvorci. Ali to ipak ne umanjuje njihov napor niti značaj Srba kao naroda koji je ovdje bio poslat sa određenom misijom, odnosno zadacima.”

Po njemu iz svega je proizašao i naziv za Srbe kao ”Nebeski narod” i mada mnogi ismijavaju ovaj njihov naziv, mnogi narodi nisu ni svjesni kolika je važnost srpskoga naroda za sveukupnu civilizaciju i njenu budućnost i opstanak, a  on vjeruje da će se to sa vremenom itekako pokazati

Ovaj tekst, iako objavljen u časopisima je satiričnog sadržaja, ili barem mislimo da bi trebao da bude.

Oglasi – Advertisement