POZNATI SRPSKI PJEVAČ SKOČIO S MOSTA I IZVRŠIO SAMOUBISTVO- Uslijedili su i JEZIVO ČUDNI događaji nakon njegovog SAMOUBISTVA, sve je NELOGIČNO (VIDEO)

0

Dušan Kostić, je svojevremeno bio poprilično poznati pjevač narodne muzike i autor čuvenog hita “Sačuvaj tajnu ljubavi moja”, a za njega se zna da je izvršio samoubistvo, sada već davne 1996. godine, tako što je skočio u Dunav sa Pančevačkog mosta, a njegovo tijelo nikada nije pronađeno. Postoji samo jedan svjedok koji je navodno vidio pjevača kada je skočio u rijeku

Pravi razlog njegovog samoubistva se vjerojatno neće nikada saznati, a njegova supruga Nevenka je u nekim razgovorima sa novinarima otkrila kako joj neki detalji u vezi cijele ove situacije i dalje nisu nikako logični: ‘‘U cijelom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svjedok navodnog samoubistva, nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čovjeka kako skače” – otkrila je Nevenka svojevremeno.

Dodala je i da je situacija oko pronađene torbice za nju veoma čudna: ‘‘I taj dio je obavijen sa mnogo tajni. Torbica i dokumenta su bili potpuno suhi, a njegovo tijelo nikada nije pronađeno.” Ono što je također intersantno u cijelom ovome slučaju je to da je nekoliko dana nakon ove tragedije na Nevenkinu adresu , kao i na adresu gdje su živjeli Duškovi roditelji u Leskovcu stiglo pismo u kojem je bila veoma kratka poruka u kojoj je pisalo: “Mnogo vas volim, oprostite mi”. Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.