Poznati reper i rijaliti učesnik Đus, opalio šamar sestri usred kafića, a zatim je napolju udarao nogom u stomak: Evo šta se tačno desilo između repera i njegove sestre Viole (FOTO)

0

Viola S. koja ima 39 godina je sestra od ujaka poznatog repera i učesnika rijalitija Ivana Ivanovića Đusa, a ona je repera prijavila policiji u nedjelju, a u prijavi je navela kako ju je reper tukao ispred jednoga lokala na Novom Beogradu. Prema nekim informacijama, njih dvoje su bili zajedno na ručku u jednom sendvič baru, a tada je izbila i svađa između njih dvoje.

Izvor blizak njima dvoma je otkrio kako je reperova sestra u nedjelju došla u policijsku stanicu i prijavila da je bila žrtva nasilja, a kao zlostavljača je prijavila svoga brata Đusa, sa kojim se posvađala, a kada su izašli na kej, on ju je, kako je prijavila, prvo udario šakom u lice, a zatim ju je i šutnuo nogom u stomak. Sestra je sve to prijavila u policijskoj stanici u Mirijevu jer živi u tom kraju.

Isti izvor navodi da bi Đus trebao ovih dana da se pojavi na sudu, te da će nakon toga biti donijeta oduka da li će biti podnijeta krivična prijava ili ne, a izvor je otkrio da Viola nakon napada nije išla kod ljekara i da nema izvještaj o eventualnim povredama. Reperu, koji je u posljednje vrijeme najpoznatiji po svojim učešćima u rijalitijima ovo nije prvi incident, pa je tako prije par godina dobio batina, kada su ga pretukli bejzbol palicama, ali tada nije otkrio policiji ko ga je napao.

Prije toga je bio i učesnik masovne tuče na Karaburmi, a prema njegovoj izjavi, samo je branio svoga druga kojeg su napali navijači, mada postoji i druga verzija priče da su on i njegov drug provocirali navijače, te da su obojica dobili velike batine nakon toga.