Poznati glumac se razbolio: Andrija Milošević se totalno izobličio

0
70

Andrija Milošević je jedan od popularnijih glumaca, a isto tako je i on i veliki komičar. U zadnje vrijeme se suočava sa velikim problemima, a sve se to moglo po njegovom licu zaključiti koje je totalno nateklo. Andrija govori da je svoj privatni život zanemario zbog posla, te se ovo dogodilo jer on ima puno angažmana i ulaže veliki napor u svoj posao.

Jedna grupa iz emsije ga je ugledala u ovakvom stanju, pored toga što on nije bio u nekom raspoloženju da se šali i razgovara, odlučio je objasniti radi čega on zaista izgleda tako. Andrija govori da osim rada i truda kojeg ulaže u karijeru da je dobio upalu sinusa i radi toga se on baš ne osjeća najbolje.

Sam je svjestan da ne bi trebao toliko raditi i da bi se trebao više odmarati, ali je u budućnosti odlučio da napravi život gdje će on više sebi ugađati. Andrija je počeo da se bavi sa sportom više i živi sa zdravijim načinom života, ali sebi ne može nikako oprostiti. Shvatio da je ne može toliko trčati u poznim godinama i sada je primijetio da je prava sreća u onome što čovjek ima pored sebe.

Andrija je rekao da voli neizmjerno svoj posao i da se bavi s njim od 16. godine, dok u zadnje tri godine on nije imao dana slobodnog odmora. Opet, pored svega toga što mu se dešava i kroz šta prolazi, on svoj posao ne bi mogao da lako odbaci i da zaboravi na njeg jer to zaista voli.