Poznati glumac je u svojoj 22. godini imao preko 200 kilograma: Promijenio je život i sada je pravi, brutalni frajer- Niko ne može da vjeruje da se toliko promijenio (FOTO)

0

Biti dijelom Holivuda, a još uz to biti i popularan i tražen glumac nosi sa sobom i razne vrste pritiska, jer nije niti malo lako opstati u tome filmskom svijetu, jer stalno moraš biti zanimljiv i za javnost i za medije, stalno moraš raditi na sebi i posebno moraš paziti na svoj izgled, jer najčešće je izgled taj koji te prodaje u tom svijetu dok je nekako glumačko znanje pomalo palo u neki drugi plan.

To svakako zna i poznati glumac Itan Sapli koji je svoju karijeru na neki način počeo sa ulogom u poznatoj seriji ”Dječak upoznaje svijet”, a onda smo ga mogli vidjeti u poznatim filmovima ko što je ”Američka generacija X”. zatim ”Sjećanje na Titane”, ”Johnny Q”, mada ga ljudi najviše pamte po ulozi u seriji ”Zovem se Erl”

Ono po čemu je ovaj glumac bio poseban i upečatljiv je bio njegov višak kilograma, pa je iz tih razloga često dobijao uloge dobrih i pomalo tupavih likova, mada ga nisu preskakali ni kada bi trebalo igrati neke loše momke. On danas ima 43 godine i mora se priznati da danas izgleda potpuno drugačije, i vjerujemo da ga bi ga na prvi pogled malo ko prepoznao. Kako se čini, on je smršao više od 80 kilograma, te se potpuno okrenuo zdravom životu u svakodnevnom vježbanju, a pokrenuo je i posebni kanal na društvenim mrežama na kojem pokazuje svoj novi način života. Na Instagramu zna često da podijeli neke svoje fotografije iz teretane, pa čak i iz perioda kada je imao preko 200 kilograma

Svi kažu da je njegova transformacija nevjerojatna, ali mu ona za sada nije donijela mnogo sreće u Holivudu, jer sve manje dobija uloge za filmove, pa se zbog toga i okrenuo podkastu i promovisanju zdravoga života.