POZNATI ADVOKAT OTKRIO SVE- BRAJAN JE KRIV, ALI MOŽE DA SE SPASI DOŽIVOTNE ROBIJE!- Ovaj DETALJ presudan u slučaju Ane Volš! (FOTO)

0

Čuveni advokat Toma Fila komentarisao je slučaj Brajana Volša koji je optužen za ubistvo supruge Ane koja je nestala 1. januara ove godine. Navodno je Brajan Volš na smrt pretukao svoju suprugu Anu, te je nakon toga bacio njene posmrtne ostatke, nakon što je na interenetu pokušao da sazna na koji način da se riješi tijela. Tokom dosadašnje istrage, i na osnovi onoga što se zvanično saznalo, zna se da je iz kuće zaplijenjeno dvije prikolice smeća, te je policija našla i neke instrumente za sječenje, a u to je uključena i testera za metal, te tepih za kojeg se vjeruje da na sebi ima biološke dokaze. Osim toga u podrumu kuće je pronađena krvava testera

Advokat Fila ističe da upravo od te pronađene krvave testere sada zavisi ijeli slučaj, jer ukoliko se utvrdi odsustvo Brajanovog DNK na njemu, on ima šanse za oslobađajuću presudu: ” Nije bitno da li ima tijela ili nema. Postoje indicije, indirektni i neposredni dokazi. Internet pretraga su indirektni dokazi, služe da se uvjeri porota da je nešto uradio. U ovom momentu nisam vidio da je DNK nađen na krvavom nožu, u podrumu gdje kažu da je istukao ženu a potom je ubio i raskomadao. Ako se utvrdi DNK, Brajana će osuditi. DNK nije indicija, to je dokaz. Ako se utvrdi DNK u krvavoj odjeći koju je dao, on je gotov – rekao je advokat Fila za medije.

Poznati advokat je dodao i kako će o Brajanovoj sudbini da odlučuje porota:”  Ako ne bude DNK, onda nema čvrstih dokaza. Ovdje je u pitanju porotni sud, tako da ukoliko se pokaže da nema DNK na nađenim dokazima, biće nadmetanja između tužioca i odbrane, na kraju će imati završne riječi i biće kako porota odluči. U svojoj praksi sam imao dosta oslobađajućih presuda, i to uglavnom jer je policija negdje pogriješila – objasnio je advokat Fila.

Ostatak pročitajte OVDJE