Poznata svjetska pjevačica mrtva već godinama i svi se pitaju, pa koga onda gledamo na koncertima: Ovo je najmračnija tajna muzičke industrije (FOTO)

0
2412

Tvrdnje nekih teoretičara zavjere da je poznata kanadska pjevačica Avril Lavin preminula još 2002 godine, odmah nakon izdavanja svoga prvoga albuma su ovih dana postale ponovo aktuelne i ponovo je pokrenuta polemika na ovu temu na društvenim mrežama. Prema ovoj teoriji, pjevačicu Avril je nakon jene smrti zamijenila glumica Melissa Vandella, a neki od njenih obožavatelja smatraju da su neki detalji o smrti pjevačice i unutar nekih njenih pjesama

Teorija kaže da je Avril nakon naglog uspjeha pala u depresiju, a da je na sve to došla i smrt njenoga djeda koja ju je mnogo pogodila, te da je navodno pronađena mrtva u svome stanu, ali da su njeni menadžeri sa velikom količinom novca sve to zataškali.

Teoretičari ovu teoriju dokazuju na način da tvrde kako se pjevačičin imidž promijenio nakon šton je izdala drugi album, te da je od buntovnica postala pop pjevačica. Zamjeraju joj i da je odustala od svoga rock izražaja i da se počela odijevati ženstvenije.

Teorija ukazuje i da su neki njeni ožiljci i tetovaže nestale, kao i mladeži na koži, ali i da joj je izmijenjen oblik nosa i vilice. I mada do svih tih promjena može doći uz pomoću operacija, njeni fanovi su sigurni da današnja Avril nije ona prava Avril, te da je prava Avril mrtva više od deset godina.

Sama pjevačica na cijelu ovu priču i nema nekih komentara, u nekoliko navrata je navela kako je sve to pomalo i zabavlja. Na kraju krajeva, ona nije jedina o čijem životu postoje teorije zavjere, pa se tako nešto slično misli ili se mislio i o Eminemu, Pola Mekartniju, pa i Bijonse.