Poznata pjevačica Adel izgleda kao kostur i niko ne može da je prepozna: Uvijek se borila sa viškom kilograma, ali ovo je za mnoge užas (FOTO)

0

Svjetski poznata pop pjevačica Adele je, kako su primjetili mnogi njeni fanovi drastično smršala u posljednjih nekoliko mjeseci, a zbog svega toga je veliki broj njenih fanova i zabrinut. Adele spada u red  najtalentovanijih glazbenih umjetnica današnjice, a to govore i brojne nagrade koje je do sada osvojila kao što su Zlatni globus, 15 Grammyja, 18 nagrada Billboard, 9 Britanskih glazbenih nagrada i druge.

Međutim , ono što trenutno okupira njene fanove i ljude iz medija nema veze sa muzikom koju Adele stvara već njezini kilogrami, odnosno gubitak istih. Naime, u posljednjih nekoliko mjeseci ova britanska pjevačica je izgubila više od 30 kilograma, a to pokazuju i njene najnovije fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama i u medijima, pa su se sa tim fotografijama pojavili i prvi znaci zabrinutosti među fanovima.

Riječ je o fotografijama snimljenim na karipskom otoku Anguilla, na kojem Adele provodi odmor u društvu kolege Harryja Stilesa, na kojima izgleda zabrinjavajuće mršavo i ispijeno.

“Što je ovo, nadam se da je ona dobro”, “Nadam se da je Adele OK. Ovdje ne izgleda najbolje. Nadam se da kilograme gubi zdravo i iz pravih razloga”, “O, Bože, je li to Adele? Nisam je odmah prepoznala”, su samo neki od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama, a vezani su uz ovu pjevačicu, a opet sa druge strane mnogi su i zadovoljni njenim novim izgledom i smatraju da je bilo krajnje vrijeme da malo smrša, jer višak kilograma koje je imala nisu nikako bili dobri za nju

Adele je počela gubiti kilograme nakon razvoda od bivšeg supruga, milijardera Simona Koneckog u aprilu prošle godine, a u nekoliko navrata je istakla da joj kod mršavljenja pomaže osobni trener, tako da se svi nadaju da zna šta radi.