Poznata influenserka izgubila život pokušavajući da napravi selfi: Željela da uhvati izlazak sunca, a onda je nastao horor (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Poznata influenserka izgubila život pokušavajući da napravi selfi: Željela da uhvati izlazak sunca, a onda je nastao horor (FOTO)

Madalin Dejvis (21) iz Linkolna u Engleskoj je otišla Australiju u želji da na tom kontinentu započne svoj novi život. Prošloga vikenda , u subotu uveče je bila na jednome slavlju, a oko pola sedam je odlučila da sa još nekoliko svojih prijatelja ode na jednu popularnu liticu koja se zove Diamond Bay, kako bi sa te litice gledali izlazak sunca. Svi oni su se popeli na liticu, preskočili ogradu, kako bi sjeli na ivicu ovog veoma popularnog mjesta za fotografisanje, ali ova nesretna djevojka je željela da napravi poseban selfi, pa se okliznula i pala sa litice u provaliju. Od tada se Madalin gubi svaki trag, a njena porodica je zabrinuta jer se nikome nije javila, pa su potražili pomoć i putem interneta:

“Da li je neko video Medi? Ne možemo nikako da stupimo u kontakt s njom od kada je izašla sinoć.”- Ubrzo, već istoga dana jedan od članova porodice nesretne djevojke je potvrdio da Madalin više nema, a svi koji su je poznavali tvrde da je ona bila zaista predivna djevojka prepuna slobodnog duha, a jedna njena prijateljica je na društvenim mrežama napisala i ove riječi: “Ne znam kako da se nosim s ovim Medi. Poslednji put smo se vidjele prije tri godine, a sada te više nema.”

 

Madalin je po pričanjima nekih njenih prijatelja, priznala nekim svojim prijateljicama prije nekih mjesec dana da se provodi kao nikada u životu te da nema namjeru da se vraća u Veliku Britaniju, a na jednoj fotografiji, koju je snimila na svome putovanju u Tajland je napisala; “Ne mogu da vjerujem da putujem već mjesec dana! Nisam se okrenula prošlosti nijednom, iako mi nedostaje stari posao. Jako sam uzbuđena zbog svoje budućnosti!”

Nakon što je pala u provaliju spasioci su pregledali vodu i okolinu i nekoliko sati kasnije su pronašli njeno beživotno tijelo.

Oglasi – Advertisement