“POVRAĆA I JOŠ VIŠE MRŠA!” DARKO LAZIĆ JOŠ VIŠE SMRŠAO: Večeras objavljena njegova slika, MRŠAV KAO GRANA (FOTO)

0

Kao što i sami znate, Darko Lazić je jedan od najpopularnijih pjevača u Srbiji, ali i šire. On je u poslednjih par godina bio glavna meta svih medija, i mnogi su pratili svaki njegov korak. Svima je poznato da je Darko Lazić imao veliki broj kilograma, što nije bilo ni malo dobro za njegovo zdravstveno stanje.

 

U javnosti su procurili novi video snimci na kojima možete vidjeti da je on napravio veliku transformaciju sa svojim tijelom. Ovaj pjevač je imao tešku saobracajnu nesreću prije dvije godine, te je jedva ostao živ. Nakon toga je shvatio da treba regulisati višak svojih kilograma, te nešto napraviti od sebe.

 On je sa kilogramima imao velikih problema, te je morao ići na operaciju smanjivanja želudca. Nakon nekoliko mjeseci imamo vidno dobro rezultate, a Darko je uspio izgubiti oko 75 kilograma.  Kada je pjevač nedavno objavio najnoviju fotografiju , fanovi su se zabrinuli za njegovo zdravlje , jer je previše smršao , tako da ga mole da malo uspori te da ozbiljno brine o svom zdravlju.