Potrošio je 80.000 dolara na operacije kako bi izgledao kao Britney Spears – Danas ga više niko ne može prepoznati (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Potrošio je 80.000 dolara na operacije kako bi izgledao kao Britney Spears – Danas ga više niko ne može prepoznati (FOTO)

Veoma često putem medija i društvenih mreža imamo priliku da saznamo neke stvari o pojedinim osobama koje vole da eksperimentišu sa svojim izgledom, pa često znaju da u tim svojim eksperimentima i pretjeraju, tako da se neki njihovi postupci mnogima čine kao bizarni. Postoje tako neke osobe kojima je najveća želja da izgledaju kao neko drugi, obično neka veoma poznata osoba, pa su u tu svrhu spremni da potroše nenormalne količine novca.

Pa tako imamo dosta bizarnih slučajeva kada muškarac želi da postane žena ili obrnuto, pa to samim time vodi da moraju da imaju mnoge estetske operacije. Još ako pri tome žele da izgledaju kao neke poznate ličnosti, svjetske zvijezde, onda to odlazi u jednu krajnost koja nikako nije dobra i zdrava. Pa tako postoje slučajevi u kojima su pojedine osobe željele da izgledaju kao neki likovi iz crtanih filmova, ili kao neke dječje lutke poput Barbike.

Medicina i tehnologija je uznapredovala, tako da se sa estetskim zahvatima mogu napraviti zaista značajne promjene na licima pojedinaca koje su za mnoge zastrašujuće i zabrinjavajuće, kao u slučaju ovoga momka kojemu je od ranoga djetinjstva idol bila poznata pjevačica Britney Spears, pa je učinio sve da bi što više ličio na nju. On nije bio normalni fan, već je toliko volio ovu pjevačicu da je potrošio više od 80 hiljada dolara da bi što više ličio na nju, a to se nije svodilo samo na frizure, ili na oblačenju, već je i svoje lice promijenio da bi ličio na pjevačicu.

Njegovo ime je Bryan, živi u Los Angelesu i on danas ima 31 godinu i jednostavno je želio da postane Britney, a koliko mu je to uspjelo, uvjerite se preko fotografija.

 

 

 

Oglasi – Advertisement