POTRESNO! Pored auta u kom su poginuli Marija i mali Vasilije (3) ostao PAPIR zbog kog Srbija PLAČE!

0

Srbija i cijela regija u šoku su nakon saznanja da su u stravičnoj prometnoj nesreći poginuli 33-godišnja majka Marija i trogodišnja beba Vasilije. Nesreća se dodgodila ispred ranje njenog oca koja je jučer bila zatvorena, a tragovi nesreće i dalje su vidljivi na mjestu događaja, a prema pisanju medija, Marijini roditelji su se razveli, pa njeni otac i majka Slavica  žive u odvojenim stanovima u Šabcu.

 

Marijin suprug i otac malenog Vasilija, jučer nije bio u stanju da primi novinske ekipe. Rođaka porodice za medije kratko je rekla sljedeće: “Marijina majka Slavica je u bolnici i čeka se da ona izađe, pa da ih sahranimo. Njoj je rečeno da su joj u nesreći poginuli ćerka i unuče. Njen muž Srba je u selu kod zeta, pripremaju sve oko sahrane”, rekla je ona.  Mještani Cerovca za medije rekli su:

“U travi, kraj smrskanih delova automobila u kom su bili majka i dete, vidljivi su delovi medicinske opreme. Ostao je i papir od EКG, na kome se vide slabi otkucaji srca. Pretpostavljamo da je na traci od EКG ostao zabeležen srčani rad malenog Vasilija. To su mu praktično bili poslednji otkucaji srca. Na papiru piše vreme 12.15 sati. Njega su lekari Hitne pomoći reanimirali na licu mesta, davao je znake života i prevezen je u bolnicu, ali nažalost, tamo je preminuo”.