POTRESNA ISPOVIJEST: Majka Tanje Savić iznijela jezive detalje o kćerkinom braku “Kako mogu djeca da budu kod njega, kad je…”

0

Pjevačica Tnja Savić , unazad nekoliko mjeseci je u centru pažnje medija , zbog lošeg odnosa sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem , koji je u aprilu mjesecu , bez njene dozvole odveo djecu u Australiju gdje su hnekada živjeli. Tanja od tada prolazi kroz agoniju , boreći se da opet vidi svoje sinove.

 

Povodom cijelog ovog slučaja , oglasila se i pjevačicina majka i otkrila nove detalje u vezi ovog slučaja. Ona je istakla da Dušana nije vidjela od Vaskrsa. Tada je trebalo da dovede djecu kod njih , ali je rekao da djeca imaju temperaturu , ali je stavio toplomjer u vrelu vodu. Tanjina majka je rekla da je Dušan na mučki način odveo djecu , a Tanja njima nikada nije htjela ništa da priča sve do sada.

Pjevačicina majka je istakla da je čula da se Dušan drogirao , te da je išao i na liječenje , ali se nije izliječio. Istakla je da djeca ne mogu da budu kod njega , jer je on narkoman. Kada je odveo djecu , Tanja dva dana nije znala gdje su djeca.