Potrebni radnici i nude platu od 5200 eura – radi se 40 sati sedmično, ali u svemu tome ima jedna tajna

0
87

Kako biste radili ovaj posao, onda je ključno da poznaete engleski i njemački jezik, te da imate radno iskustvo vozača. Ovaj posao nije tako običan kao ostali poslovi na koje smo navikli. Već od davnih vremena se naši ljudi prije okreću poslovima u inostranstvu, a pogotovo onda ako su i dobro plaćeni. Pogotovo onda ako su isti uslovi za građane zemalja koji nisu članice EU.

U tome slučaju će motivacija za rad, radost biti mnogo velika. U skorije vrijeme se na jednom sajtu koji oglašava poslovne ponude u Njemačkoj našao oglas gdje se traži 30 vozača kamiona, ali zapravo za Irak. U oglasu se navelo da se radi o špediterskoj kompaniji koja je iz te zemlje, a neophodni su vozači C, E, ili D kategorije koji su spremni na stalan radni odnos.

Poslodavac je potrebna potvrda o položenoj kategoriji vozila i KOD 95 koji vam omogućava prevoz tereta, te tačnije prevoz putnika u zemljama EU. To će se upisivati u vozačku dozvolu na njenoj zadnjoj strani i obnavljati će se svakih pet godina. To ne znači da je posao samo za građani zemalja članica EU, nego je zapravo taj posao otvoren za sve ljude.

Predviđeno je da se vozi nekih 40 sati sedmično, a za taj posao je radnicima zagarantovana plata od 5200 eura. Navedeno je u oglasu da je smještaj obezbjeđen čak i ako se neko nađe vikendom u firmi, ali da se moraju pobrinuti za posao sami. Ukoliko ste zainteresovani, onda se prijavite OVDE. Sada oko svega toga se krije jedna tajna.