Potopio sam čiste PEŠKIRE u DOMAĆU SMESU OD 3 SASTOJKA, a EVO ŠTA JE OSTALO POSLE NJIH: A bio sam uveren da su dobro oprani! Bloger otkrio magičan trik za čišćenje! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Prirodni lijek Zanimljivosti

Potopio sam čiste PEŠKIRE u DOMAĆU SMESU OD 3 SASTOJKA, a EVO ŠTA JE OSTALO POSLE NJIH: A bio sam uveren da su dobro oprani! Bloger otkrio magičan trik za čišćenje!

Džerard Gejns podijelio je prije nekoliko sedmica na Facebook profilu poprilično neobičan detalj iz svog damaćinstva, pritom podijelivši komentatore na društvenim mrežama. Jedni su tvrdili kako Džerard pretjeruje, dok su drugi sa oduševljenjem prihvatili savjet koji je dao. Naime, Gejns je objavio fotografiju vode koja je ostala u kadi nakon dubinskog pranja peškira, koji su pri tome već bili čisti kada ih je potopio.

“Moja supruga je na internetu tražila savjete o pranju peškira, te je uzela naše čiste peškire, koji su već bili oprani i sloćeni u ormaru, te ih je stavila u mješavinu sode bikarbone, boraksa, detrdženta za uklanjanje fleka i tople vode. Ostavila ih je potopljenje preko noći, a kao što možete da vidite, ovo je rezultat toga.” napisao je ovaj bloger i marketing menadžer. On tvrdi kako su peškiri pustili toliko prvljavštine zbog nakupljanja “mikroskopskih količina sapuna i detrdženta koji su se začepiliu vlaknima”. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement