Postidjela se: Luna se izvinjavala Slobinim roditeljima, a njihova reakcija je bila neviđena

0
48

Poslije velikog finala rijalitija koji je popraćen od strane miliona ljudi se desilo dosta zanimljivih stvari. Ipak, došao je kraj svemu tome i najveće pitanje koje se postavlja je šta će sada biti sa ljubavnim trouglom i da li će ga uopšte biti. Veliki šef je za takmičare spremio večer za pamćenje moramo priznati i svaki trenutak je bio zabavan.

Naravno, bilo i onih trenutaka koji su bili emotivni i kada su svi plakali bez prestanka. Veliki šef je takmičarima malo ostvario želju i u Bijeloj kući su se brzo pridružili roditelji zadrugara, te se za to može reći da je bio taj najemotivniji trenutak. U jednom trenutku je Luna Đogani otišla do roditelja Slobe, te se zbog svoga ponašanja i svega počela izvinjavati.

Bilo joj je zaista teško da je gledaju njegovi roditelji takvu kakva je zapamćena na rijalitiju. Tamo je prošla kroz sve i svašta, a njeno ponašnje nas je nekoliko puta zaista iznenadilo, dok je isto sve htjela da kaže Slobinim roditeljima. Tako im je prišla sa riječima “Izvinjavam vam se za sve što je bilo”.

Ona nije nikako mogla da očekuje kakva će njihova reakcija biti. Mislila je da će je sada isprozivati i da će joj svakakve uvrede reći zbog toga što je preotela Slobu. Zaista joj je trebalo dosta hrabrosti kako bi otišla do njih i rekla im kako se ona osjeća. Ipak, njegovi roditelji su joj rekli da je to normalno u zatvorenom prostoru. To ju je barem malo utješilo i dalo joj nade da ne misli svaka osoba koja je gledala Zadrugu da je ona loša osoba.