Postala Je Svjetski Poznata Zbog Svoje Zadnjice Koju Je Pokazala Na Kraljevskom Vjenčanju Svoje Sestre: Evo Gdje Je Sada I Šta Radi I Kako Izgleda Pipa Midlton, Sestra Vojvotkinje Kejt Midlton- Nikada Nije Bila Sretnija – Kreacije Portal
Magazin

Postala Je Svjetski Poznata Zbog Svoje Zadnjice Koju Je Pokazala Na Kraljevskom Vjenčanju Svoje Sestre: Evo Gdje Je Sada I Šta Radi I Kako Izgleda Pipa Midlton, Sestra Vojvotkinje Kejt Midlton- Nikada Nije Bila Sretnija

Pipa Midelton je sestra od vojvotkinje Kate Midelton. Iako je medij i paparazzi godinama nisu ostavljali na miru i pratili je u stopu , izgleda da se Pipa uspjela nekako sakriti od medija , te svoju privatnost sačuvati daleko od očiju javnosti.

 

Sestra od vojvodkinje je postala poznata , kada se pojavila na kraljevskom vjenčanju , a pažnju je privukla zbog toga kako nosi haljinu. Svi su tada govorili da Pipa ima savršenu guzu , te da j ukrašavala kraljevsko veselje.

Malo je poznato da se lijepa Pipa , prošle godine ostvarila kao majka , i na svijet donijela svoje prv o dijete , a otada se poprilično vješto skriva od očiju javnosti. Njen sin , kojeg je Pipa nazvala Arthur , na svijet je došao u oktobru prošle godine , a Pipa kao novopečena mama u potpunosti je posvećena svom sinu i primjetno je da je uvijek nasmijana. Pipa je jako sretna i ima miran porodični život.

Oglasi – Advertisement