POSLJEDNJE RIJEČI MARINKA ROKVIĆA TJERAJU SUZE NA OČI- Evo šta je pjevač poručio prije nego što je IZDAHNUO! (FOTO)

0

Poznati pjevač Marinko Rokvić je, kao što je to već poznato, prije više od dvije sedmice iznenada preminuo nakon duge i teške bolesti, a njegova porodica je u velikoj tuzi i zavijena u crno.

Sada je međutim otkriveno i koje su bile njegove posljednje riječi pred smrt. Izvor je rekao da Marinku nije bilo lako da govori jer je bio veoma loše, ali je nekako našao zadnji atom snage, a izvor je otkrio i ove stvari kada je govorio sinovima i supruzi:

” Zamolio ih je obojicu da ostanu skromni, složni i da se uvijek nađu jedan drugom. Posebno ih je zamolio da brinu o majci i da svojoj djeci pričaju kako ih je djeda volio više od ičega na svetu. Naglasio im je da i sa polubratom ostanu uvijek u dobrim odnosima jer krv nije voda, a na kraju svima ostaje samo porodica. Obojici se i zahvalio što su bili divni sinovi na koje je ponosan i što ga nikad nisu brukali ili iznevjerili. Rekao im je i da čuvaju svoje supruge i djecu i da ih nauče da je porodica najvažnija. Zamolio ih je i da mu oproste ako ih je nekad uvrijedio ili možda bio previše strog pravdajući se da je to bilo iz najbolje namjere. Nikola i Marko su jedva izdržali, nisu htjeli pred njim ni suzu da puste jer je i on bio nasmijan dok je trpio najgore bolove, ali čim su izašli iz sobe gdje je pjevač ležao, jecali su obojica. Mnogo im je teško, mlad je Marinko otišao, mogao je još da živi… Međutim, sudbina je surova, a život mora da ide dalje koliko god da je teško” – završava izvor.