Poslije svakoga snimanja dolazi iznerviran i sa glavoboljom: Bosanca izdala kćerka i otkrila šta on misli o svojim kolegama iz Zvezda Granda- Biće svašta kada se pročuje (FOTO)

0

Kada su Zvezde Granda u pitanju, iako se cijela emisija temelji na takmičenju kandidata i na pronalasku novih i velikih pjevačkih talenata, ipak je svima jasno da su ipak najveće zvijezde u ovoj emisiji članovi žirija, odnosno mentori od zadnje dvije sezone i da gledanost i popularnost ove muzičke, talent emisije ipak najviše zavisi od članova žirija i o d onoga što oni naprave tokom snimanja i tokom rada sa svojim kandidatima.

Jedan od članova žirija koji ej na neki način drag svima i koji pokušava da sa svima bude u dobrim odnosima, mada mu to često, posebno u posljednje vrijeme, i ne uspijeva, je Dragan Stojković Bosanac. Čini se da i njemu, sa godinama, sve teže pada snimanje ove emisije, a pošto mu je i zdravlje malo lošije u posljednje vrijeme, jer ima neke probleme sa srcem, nije ni čudo da više nije tako pun elana kod snimanja kao nekada prije.

Pa je tako njegova kćerka i pjevačica Aleksandra Stojković Džidža otkrila kako se njen tata Bosanac ponaša kada dođe sa dugih snimanja Zvezda Granda u kojoj je on član žirija i mentor već nekoliko godina. Džidža kaže da njen otac sve češće nakon snimanja ima velike glavobolje i da dolazi vidno iznerviran i uznemiren, ali da bez obzira na sve on ipak voli cijelu ekipu sa kojom radi tu emisiju, te da svađe koje ima ponekad sa nekim članovima žirija nisu tako velike da bi bilo koga zamrzio, pa je Džidža otkrila još i ovo:

“Mnogi ljudi me pitaju da li se Bosanac i ostali članovoi žirija foliraju ili su njihove svađe stvare. Oni se stvarno posvađaju! I on dođe kući i kaže, jao, kako su me iznervirali, glava mi puca. Ali voli ih sve besprijekorno, gotive se međusobno. Nema tu neke ozbiljne svađe.” – Na pitanje novinara  kako bi Bosanac mogao da izbjegne takve frustracije, Džidža je rekla da je to moguće jedino ako se Bosanac prešalta da radi pjesme u fazonu Jale Brata i Bube Korelija, ali se to neće nikada desiti

f