Poslije smrti oca, rekla sam mami da se preseli kod mene i mog muža u stan: Nisam ni slutila da sam napravila najveću grešku života- Kako mi je samo mogla to da uradi (FOTO)

0

Odnosi između roditelja i djece nikada nisu jednostavna, ali dosta često roditelji iz najbolje namjere prave svojoj djeci velike probleme, ili pakao od života, pa često nekim svojim nesmotrenim postupcima ili namjernim znaju da utiču i na veze i brakove svoje djece i to ne na najbolji način, a takvo iskustvo i ove žene koja je svoja iskustva podijelila i na društvenim mrežama, te za kratko vrijeme imala na stotine šeranja:

”Trenutno sam udata, i nakon smrti mog oca, htjela sam da moja mama dođe živjeti kod nas u stanu. Bila sam toliko sretna što me je i muž podržao u toj namjeri, te joj je sam ponudio da isti dan dođe po nju u selo. Po nju je otišao kada je bilo negdje oko 4 sata poslije podne, međutim vratili su se tek oko 11 sati, mada za čitav put treba negdje oko 2 sata.”

Dalje ova žena objašnjava cijelu situaciju koja je nastala nakon toga:

”Kada su ušli na vrata, vidjela sam mamu da je bila sva raščupana posramljena i nije mogla da me pogleda u oči. U tom sam se trenutku uspaničila pa sam pitala supruga šta se desilo i zašto ih nije bilo toliko dugo. Rekao mi je samo da im je pukla guma na autu te da su zbog toga toliko kasnili. Možda bi i povjerovala u te njegove riječi, da u kupatilu te iste večeri nisam našla mamin donji veš koji je bio mokar i sav umazan. U tom trenutku nisam mogla vjerovati u šta gledam. Evo već sam mjesec dana na tabletama. Ne mogu da vjerujem.”

Dalje u nastavku ova očajna žena zaključuje:

”Nisam im još ništa rekla, jednostavno nemam snage za takvo nešto. Ne smijem ni pomislit šta rade kada ostanu sami u kući dok sam ja na poslu. Tačno me je strah da progovorim o tome. Na kraju ispade da sam za isti dan, izgubila i oca i majku i muža. Ne znam kuda bi mogla pobjeći kada nemam nikog svog. Imam samo njih dvoje i oni su mi sve što je ostalo od porodice.”