Poslije osam godina braka razvodi se jedan od najljepših i najpoznatijih svjetskih parova: Svi njihovi fanovi u totalnoj nevjerici (FOTO)

0

Prema novim saznanjima ovaj poznati par se razišao još početkom ove godine ali su ipak malo sačekali sa objavom o raskidu njihove veze, jer su željeli da prije javnosti prvo njihove porodice se naviknu na novonastalu situaciju. I tako su nakon osam godina braka poznata pjevačica Fergie i njen sada već bivši suprug, poznati glumac Josh Dumel na kraju odlučili da podnesu zahtjev za razvod braka, te su ovu svoju odluku, kada su mediji u pitanju, otkrili samo jednom američkom časopisu

Već početkom godine njih dvoje su se rastali na veoma dostojanstven način, bez podizanja prašine i buke, a povodom toga su na kraju dali i svoju zajedničku objavu za javnost u kojoj su rekli sljedeće:” A kako bismo svojoj porodici pružili šansu i kako bismo se mogli prilagoditi promjenama najbolje što možemo, dali smo sve od sebe da se ova vijest zadrži među nama, a tek onda obavijestimo javnost. Uvijek smo uživali međusobnu podršku, i uvijek ćemo biti zajedno na neki način, kao i naše porodice”.

Njih dvoje su u braku dobili i sina Aksel Jacka i to je, kako priznao bio i ostao vrhunac njihove ljubavi, a sam glumac je u nekim TV nastupima priznao da je njegova, sada već bivša supruga Fergie, više se posvetila vaspitanju njihovoga sina, nego što je to on činio, jer ona, kako je priznao, ima mnogo više strpljenja od njega

Prije svih ovih dešavanja ovaj par u javnosti nije viđen zajedno nekoliko mjeseci, a fotografija koja je objavljena na njihovom profilu je malo starijeg datuma. Njih dvoje su smatrani za jedan od najljepših parova Holivuda, ali eto, i toj velikoj ljubavi je na žalost došao kraj. I mada niti jedno od njih ne želi da iznosi eventualni prljavi veš iz veze i razloge za razvod, mnogi su mišljenja da su se njih dvoje jednostavno zasitili jedno drugoga.