Poslije godinu dana žena je došla sa bebom: Ni sama nije znala ko je otac dok se nije desilo nešto neopisivo (Video)…

0
21
Poslije godinu dana žena je došla sa bebom: Ni sama nije znala ko je otac dok se nije desilo nešto neopisivo...
Poslije godinu dana žena je došla sa bebom: Ni sama nije znala ko je otac dok se nije desilo nešto neopisivo...

Jedna uspješna žena iz Rusije po imenu Natalya Klimova je odlučna i ništa neće prepustiti drugima niti da se desi nešto slučajno. Ona je žena koja ima discipline i jake odluke a bila je i udata.

Suprug joj je jedan dan preminuo a onda je ona odlučila da i dalje vodi njegovu kompaniju. Željela je da nastavi važnu reputaciju koju je njen muž imao i tako je vodila njegovu firmu u nove poslovne uspjehe.

Ipak joj nije sve bilo tako sjajno kao što je mislila da će biti. Imala je veliku podršu i razlog zašto je bila takva a to je bio njen sin Artem od 19 godina. Sin Artem je bio veoma sličan njoj što su pokazali njegovi uspjesi.

Bio je talentovan u mnogim stvarima te je njegov san bio da postane doktor. Natalya je onda napala nova tragedija a to je bilo da je njen sin dobio dijagnozu smrtonosne bolesti.

Dvije godine su se zajedno borili protiv te bolesti ali ipak nije uspio da se izbori te je preminuo u njenim rukama. Natalya je shvatila poslije tugovanja da se mora nastaviti boriti u životu za svog pokojnog sina i supruga.

Odlučila je da zamrzne njegovu spermu i unajmi surogat majku koja će mu pružiti zauvjek uspomenu na svoga sina. Poslije nekog vremena to joj je i uspjelo a surogat majka je rodila malog sina po imenu Egor.

Taj mali dječak je podsjećao Natalyu mnogo na njenu porodicu a brinula se za njega kao da je njeno dijete. Mnogi bi rekli kako je to što je ona uradila loše ili morbidno ali ipak ona to gleda drugim očima.

Sada je sretna što ima dobar posao, uspjeh i jedno malo dijete za koje će se brinuti.Njenu priču su čuli razni mediji koji su je pozvali u popularne emisije kako bi to sve saznali iz prve ruke.Snimljen je intervju o njenom događaju a to možete i pogledati ispod.

Pogledajte video: