Nakon razvoda, Dragana i Toni zadržali su vezu i neko su se vrijeme družili.
Austrijski biznismen rijetko je imao priliku da se svojim “majbah” doveze do dvorca u kojem je pjevačica boravila i snimi video koji će podijeliti na Instagramu; ovo se događalo samo jednom tjedno.

Dok su neki pojedinci vjerovali da je Tonijeva svrha dolaska tamo bila samo da vrati svoje stvari ili da se upusti u posljednji razgovor s pop umjetnikom u vezi s njihovim nadolazećim razvodom, bilo je i nada koje su čeznule za pomirenjem otuđenog para.

Nakon razvoda, Dragana i Toni danas su konačno doživjeli trenutak zajedničkog veselja, dajući još jedan tračak nade na tu temu. Povod koji se slavi je 22. rođendan njihove voljene Manuele. Rođendansko slavlje održano je u dvorcu koji se nalazi u neposrednoj blizini Beča, kako je objavljeno.

Majka, ispunjena ponosom, dala je sve od sebe u svojim naporima da ukrasi i pripremi poslastice za rođendansku zabavu svoje voljene kćeri. Izvrsni ukrasi i slatke poslastice zasigurno će postati tema razgovora među sudionicima. Bilo bi malo reći da je majka uložila mnogo truda; pomno je dokumentirala svaki detalj i čak se oglasila na Instagramu kako bi javno čestitala svom dragom djetetu.

  • Sretan rođendan, Manuela. Ti si naše sjajno sunce i volimo te više od svega.

    Kako su na Draganinom profilu osvanule slike iz njenog doma, Toni je iskoristio priliku da na svom profilu podijeli staru fotografiju na kojoj je sa svojom kćeri.

    – Sretan rođendan mojoj princezi, onoj koja nosi moju najveću ljubav, tati.

S obzirom na Tonijevo nedavno putovanje u Italiju u društvu prijatelja, ne bi bilo neočekivano da nije mogao doći na zabavu svoje kćeri. Bez sumnje, nasljednicima pruža nepokolebljivu podršku, a vjeruje se da svoj izostanak namjerava nadoknaditi naknadnim darom.

Bez sumnje, nakon što su izdržali godinu ispunjenu tugom i tjeskobom, Dragana i Toni sada imaju novi razlog za slavlje. Postoji mogućnost da bi Manuela mogla poslužiti kao ujedinjujuća snaga i olakšati proces pomirenja.

Preporučujemo