POSLE 13 GODINA BRAKA SA ŠEIKOM, NAŠA MANEKENKA OTKRILA POZADINU SVEGA: Jelena bin Drai se nije odrekla pravoslavne vjere, pokazala kako farba jaja za Uskrs! (FOTO)

0

 

Prije 13 godina u srpskoj javnosti je odjeknula vijest da se srpska poznata manekenka udaje za arapskog biznismena Saida bin Draia, pa su svi sumnjali d aće ovaj brak potrajati zbog velikih vjerskih razlika.

Ali njih dvoje su i dan danas u sretnom braku,  a u jednoj intervjuu koji je manekenka dala za Hello, rekla da je da su se jih dvoje zabavljali 4 godine prije nego su uišli u brak te da je njhov sretan broj 4, i toliko djece žele da imaju. oni su se vjenčali 2007. godine, a ceremoniji je prisustvovao uži krug porodice koja je održana u kući njenog svekra. Ona je zadržala svoje prezime i vjeru, a potpisala je kitab koji je ustvari knjiga vjenčanih.

 

Nakon 4 mjeseca je održano slavlje sa skoro 300 zvanica iz cijelog svijeta, a ispoštovani su i arapski i srpski običaji. Ona je imal avjenčanicu koja je bila izrađena od svile i čipke koje su kupljenje u Evropi. Jelena i dalje poštuje svoje običaje pa je za ovaj Uskrs odlučila da farba jaja.