Posadio hiljadu stabala u čast preminule supruge, a 17 godina kasnije rezultat je fascinantan (VIDEO)

0
168

Ljubav je najjači osjećaj koji može da obuzme čovjeka i mnogi ljudi, umjetnici, pjesnici su pisali o sili ljubavi i zaista se smatra da od ljubavi nema i ne postoji ništa jače.

Dosta često znamo ostati bez teksta kada vidimo kako je nečija ljubav prema nekome jaka i kako će učiniti razne stvari samo da bi pokazali i iskazali svoju ljubav prema nekome.

Muškarac po imenu Winston Howes je doživio jedan veliki gubitak u svome životu kada mu je umrla voljena supruga Janet Howes. Bila je to ljubav kao iz ljubavnih filmova i romana koja je trajala 33. godine. Winston je teško prihvatao činjenicu da njegova ljubav više nije kraj njega, ali je morao na neki način nastaviti sa životom.

On je inače cijeli svoj život radio kao farmer i bio je vlasnik velike površine zemlje. Pa je sa svime time odlučio da oda neku vrstu počasti svojoj preminuloj ženi, na svoj, jedinstveni način.

U blizini njene rodne kuće Winston je zasadio oko 1.000 stabala drveća, sa namjerom da u središtu svog tog posađenog drveća se napravi srce koje će simbolizirati njegovu, odnosno njihovu vječnu ljubav.

Godinama kasnije Winston je i uspio u tome i bilo je baš onako kako je na samome početku zamislio. Naravno da cijeli taj posao nije mogao da obavi sam već je za to sve angažovao neke ljude, a pomogli su mu i prijatelji koji su razumjeli njegovu želju.

Na ovome videu možete da vidite ovo djelo koje je načinila nevjerojatna ljubav. vjerujemo da ćete biti zadivljeni, to je sigurno :