Porodila se Seka Aleksić, ali sinu nije dala ime Isak kako je najavljivala: Postoji veoma dobar razlog za to, a evo i kako je dala ime tek rođenom sinu (FOTO)

0

Ova godina kada je estrada u pitanju nije počela tako bogato sa novim bebama u porodicama estradnih zvijezda kao što je to bilo u proteklim godinama, ali evo i ove godine je ipak krenulo sa prinovama, pa ej tako popularna pjevačica Seka Aleksić donijela na svijet svoga drugofa sina, kojeg je dobila u braku sa svojim mužem Veljkom

Zadnjih mjeseci se dosta pisalo o Sekinoj trudnoći i o tome kako se ona nosi sa svime time, i sve je ukazivalo da će do samoga kraja proteči bezi iakkvih problema, i na kraju je uptavo tako i bilo. Seka Aleksić se porodila danas i na svijet je donijela maloga dječaka, i mada su ona i Veljko svo vrijeme najavljivali kako će sinu dati ime Isak, jer budući da se dječak rodio nakon velikog praznika, pala je odluka da se dječaku dadne ime Jovan, a povodom toga se oglasila i Seka putem društvenih mreža:

Nije kako mi želimo, već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave Sv. Jovan rodio se JOVAN jutros, tatina želja je takođe ista! Rekao je: NEKA SE ZOVE JOVAN! Ako sljedeća beba bude dječak, zvaće se Isak!, napisala je Seka na Instagramu uz fotografiju bebe.

Prema pisanju medija, i prema prvim informacijama i majka i beba se nakon porođaja osjećaju dobro, tata Veljko je van sebe od sreće, a vjerujemo i da se straiji brat Jakov veoma veseli malome bratu i vjerojatno jedva čeka da beba dođe kući te da se može brinuti o njoj kao stariji brat