Porodila se Bogdana: Ceca postala BAKA! – Kreacije Portal
Uncategorized

Porodila se Bogdana: Ceca postala BAKA!

Bogdana i Veljko Ražnatović napokon su postali roditelji, a srpska muzička zvijezda je sa nepunih 47. godina postala baka. Od danas njihov život je bogatiji za sina. Kako doznajemo beba je po rođenju teška 3,360 kg, duga 53 cm, te je dobila ocjenu 10 na porođaju. Porođaj je obavljen pomoću carkog reza, a izvršio je doktor Milenko Proročić koji je porodio i Veljkovu majku Svetlanu Cecu oba puta, dakle i Veljka i Anastasiju.


Veljko Ražnatović je prisustvovao porođaju te zajedno sa svojom suprugom ugledao nasljednika a kojem je ime dao po svom pokojnom ocu – dakle Željko. Sa druge strane, danas je rođendan Bogdaninom ocu, Bogdanu, te je prvog unuka dobio kao svoj najveći poklon.


Očigledno je kako će u porodičnom domu Ražnatovića od ovog juna uvijek biti po dva razloga za slavlje, prvi rođendan Željka, a drugi 14.juna kada je i rođendan Cece Ražnatović. Inače, Bogdana i Veljko su se vjenčali 24.11.2019. godine u Beogradu, a prije toga su dvije godine bili u emotivnoj vezi.

Sada slavlje u domu Ražnatovića može da počne. Ovo se već duže isčekivalo, tako da su i fanovi počeli da odbrojavaju dane zajedno sa porodicom.

Oglasi – Advertisement