PONOVO SE ZATVARAJU KAFIĆI I RESTORANI: Oglasili Se I Političari- EVO KADA ODLUKA STUPA NA SNAGU(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

PONOVO SE ZATVARAJU KAFIĆI I RESTORANI: Oglasili Se I Političari- EVO KADA ODLUKA STUPA NA SNAGU(FOTO)

Otkako je krenula pandemija korona virusa bili smo svjedoci da smo morali da poštujemo razne mjere koje su donesene, pa su zato u jeku pandemije svi restorani i kafići bili zatvoreni.,

Svi smo jedeva čekali da se mjere ublaže kako bismo mogli otići i popiti kafu u svom omiljenom kafiću, ali mi kao narod nismo disciplinovani pa smo brzo zaboravili da je pandemija uopšte mi bila.

Međutim u posljednje vrijeme svejdoci smo da se pandemija ponovo vraća i to možda gore nego što je bilo, a to se naročito vidi u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.
Poseban veliki broj zaraženih izražen je u manjem entitetu BiH u Republici Srpskoj, pa su mnogi načelnici gradova i opština tamo uzeli u razmatranje uvođenja ponovnih zabrana rada ugostiteljskim objektima.

One mjere kkoje su sada na snazi su obavezno nošenje maski u zatvorenim prostorima, i inspektori hodaju i upozoravaju građane na to, pa ih čak i kažnjavaju, a pored toga vrši se i dezinfekcija po gradskim površinama.

Da li će doći do ponovnih zabrana, ostaje nam da vidimo, ali ono što možemo sa sigurnošću reći, ukoliko se poveća broj zaraženih, onda će se to i desiti, a Srbija i Hrvatska bi lako mogle da prepišu ove zabrane u svojim zemljama.

Budite i dalje uz nas.

Oglasi – Advertisement