Položio je 160 cigli u svoje dvorišTe: Šest sati kasnije napravio je nešto što su sve njegove komšije poželjele da imaju u svome dvorištu (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Položio je 160 cigli u svoje dvorišTe: Šest sati kasnije napravio je nešto što su sve njegove komšije poželjele da imaju u svome dvorištu (VIDEO)

Zima je ove godine ovakva kakva je, nikakva, ali još malo i eto nama ljeta, a svi znamo da skoro svi planiraju u to doba i svoje odmore i već je i krenulo razmišljanje gdje će ko da provede i kako te svoje dane odmora. Mnogi uživaju u sjedenjima u dvorištu, u roštiljanju i veselju sa prijateljima i porodicom, a malo je onih koji ne vole miris dobroga roštilja.

 

Mi u  ovome tekstu imamo način kako da svoje trenutke koje provodite uz roštilj i sa prijateljima napravite još i boljim i nije bitno da li će na roštilju biti neko meso, ili riba, ili neko povrće, bitno je da je atmosfera i mjesto na kojem jeste savršeno za tu vrstu druženja. Zato je veoma važno da se prije svega ima kvalitetan roštilj, jer je odmah i meso kvalitetnije, a i zabava roštiljanja je ljepša i ugodnija. Mnogi iz tog razloga kupuju skuplje roštilje, jer se smatra da su takvi roštilji kvalitetniji i da će trajati dugo, a mi za vas imamo način kako da napravite sami svoj roštilj u kojem ćete da uživate decenijama

Radi se o zidanom roštilju koji može baš dugo da traje i teško može da se pokvari, a može da ga napravi svako od vas sa malo truda i znanja, a neće vas ni puno koštati, a ako imate dvorište, biće lijep ukras u svakom dvorištu.. materijal koji vam je potreban nije ni skup, a nešto od toga vjerojatno već i imate od nekih prijašnjih radova,  način na koji možete da napravite ovaj roštilj koji će poslije svako poželjeti da ima, možete da vidite na videu kojeg dijelimo sa vama:

 

 

 

Oglasi – Advertisement