Polijepila pucketavu foliju na prozor a kada vidite zašto, onda ćete i vi uraditi isto!

0
22

Ovo je jedan zaista novi način i kreativan a radi se o tome da uštedite energiju i zadržite mnogo toplote u svome domu.

Ako ste uvjek razmišljali kako da uštedite energiju i da iskoristite svu toplotu u domu na pravilan način tako da bude raspoređena onda je ovo pravo riješenje. Trik koji vam danas nudimo je zaista fantastičan a s njime nema velike potršnje energije i svako je sretan.

Trik se već brzo širi internetu a zapravo se radi o tome da će vam trebati samo jedna jeftina i praktična izolacija koja će obezbjediti ostalo. Za ovo vam neće trebati nikakav majstor a niti skupo ulaganje već samo dvije stvari.

Potrebno vam je:

  • Pucketava folija,
  • Voda

Postupak je prilično jednostavan a sve je gotovo u samo nekoliko poteza. Prvo trebate staklo da popršćete sa vodom a onda stavite na njeg foliju koja ima pucketave mjehuriće na sebi.

Podesiti ćete tu foliju tako da pucketavi mjehurući trebaju biti uz staklo a mekana strana folije će vam biti s vanjske strane. Sljedeće što ćete uraditi jeste da pređete sa rukom preko te folije a mnogo ljudi koje je probali uraditi isto je reklo kako da kada ju namjestite tako, onda ona može stojati dugo.

Ako to uradite onda će vaši prozori imati dodatnu izolaciju i samim tim će se toplota duže da drži u vašem domu. Nakon što završite svoj projekat onda ćete se i sami uvjeriti koliko vam ovaj trik može bit koristan.

Spremili smo za vas jedan video u kojem ćete vidjeti kako se to sve lako napravi. Sve je detaljno objašnjeno a tako znači da nećete imati nikakvih problema sa izradom istog.

Pogledajte video: