POLICAJAC JE UŠAO LIFT I STAO PORED SVOJE KOLEGINICE- Nije znao da kamera sve snima, a onda je uradio NEŠTO ŠOKANT*O! (VIDEO)

0

Živimo u vrijeme društvenih mreža, kada su kamere svuda oko nas, bilo da se radi o nadzornim kamerama, ili onim koju svako od nas ima u svome telefonu. Sve se snima, tako da je veoma teško sačuvati svoju privatnost, i isto tako teško je biti neotkriven u nekim nelegalnim radnjama, kao i u nekim situacijama koje su na neki način komične i zabavne. Društvene mreže na najbolji način pokazuju na šta su sve pojedini ljudi spremni samo da bi malo skrenuli pažnju na sebe, dobili na popularnosti ili zaradili neke novce. Mnogi i nesvjesno, nekim svojim radnjama postanu popularni jer nisu bili ni svjesni da ih snimaju.

Tako je i ovaj slučaj i snimak koji se desio u SAD postao prepoznatljiv u cijelom svijetu, nakon silnih dijeljenja i lajkanja. Poznato je da kada čovjek dođe u godine kada ide u penziju, tada njegove kolege prave oproštajnu zabavu za njega, a to je nekako posebna situacija za one koji rade u policiji. To smo mogli dosta puta da vidimo na televiziji, u nekim serijama i u filmovima, sada za vas imamo jednu pravu, istinitu, životnu situaciju. Toni Šerb je bio zamjenik šefa policije u teksaškom gradu El Paso, te je nakon 29 godina rada došlo vrijeme za njegovu penziju. On je bio veliki profesionalac i svoj posao je obavljao pošteno i savjesno, ali je posljednjeg dana na poslu imao jednu situaciju koja ga je zabavila kao nikada prije.

Ipak, nije računao da će to sve biti snimljeno kamerom koja se nalazi u liftu, te da će sve na kraju osvanuti na internetu, te da će postati zbog toga viralna zvijezda. Desilo se bilo to da dok je bio u liftu, da je na razglasu bila krenula njegova omiljena pjesma, te je on, počeo da pleše u ritmu pjesme, da bi mu se veoma brzo pridružile i neke njegove koleginice policajke, koje su jedva i dočekale da se malo opuste na poslu. Kako je sve to izgledalo možete da pogledate na videu kojeg dijelimo sa vama.