Pola Novog Sada se okretalo i u ČUDU GLEDALO TABLICE NA OVIM KOLIMA- Šokantne tablice IZAZVALE VELIKU NEVJERICU KOD GRAĐANA (FOTO)

0

I u ovome tekstu imamo vijest koja nam dolazi iz Srbije, ali koja, srećom, nema nikakve veze sa crnom hronikom. Svakoga dana na internetu i na društvenim mrežama možemo da dođemo u kontakt sa raznim objavama od mnogih korisnika sa svih strana svijeta, kao što je slučaj sa ovom objavom koju dijelimo sa vama, a koja nam, kako smo već napisali, dolazi iz Srbije.

Sve se desilo u Novom Sadu u kojem je na ulici snimljen jedan auto, marke ”Audi” sa belgijskim registarskim tablicama, a koje su na sebi imale riječ, koja bi itekako mogla da bude srpska. Mnogi građani su gledali ovo auto u čudu i svi su se pitali, kako je moguće da neko može da vozi vozilo sa ovakvom tablicom, koja na sebi ima riječ koja je uvredljiva za mnoge.

Ne vjerujemo da ta riječ u Belgiji znači nešto drugo, već vjerujemo da se radi o našem čovjeku koji je iskoristio priliku, pa napravio fazon, koji se mnogima nije svidio, mada je dosta i onih kojima je sve to simpatično