POKUŠAO JE DA VODI LJUBAV SA SUPRUGOM 365 DANA U GODINI- Otkrio je svojoj dragoj zašto su uspjeli to da naprave samo 36 puta- ONA UMIRALA OD SMIJEHA KADA JE ČULA RAZLOGE (VIDEO)

0

Poznato je da mnogi parovi, nakon mnogo godina veze, nakon ulaska u brak, eventualne djece, počinju da žive svoj život i vezu kao neku vrstu kolotečine, u kojoj je svaki dan isti Zbog toga mnogi brakovi zapadaju i u krizu, dolazi do varanja partnera, a nisu rijetki i sve su češći razvodi brakova.

Tako se na društvenim mrežama ovih dana pojavio jedan video snimak koji je mnoge zasmijao. Naime, jedan muškarac, sa ovih naših prostora je imao u planu da sa svojom suprugom vodi ljubav svih 365 dana u godini. Ipak, kako i sam priznaje, na kraju mu je to uspjelo samo 36 puta, jer je njegova draga za ostale dane uvijek imala neko opravdanje zašto ne mogu da vode ljubav, te je imala brojne izgovore zbog čega nisu mogli biti intimni. Na kraju je on to i prenio svojoj supruzi, a razgovor je snimio, te je na društvenim mrežama objavio kako je sve to prezentirao svojoj dragoj:

‘Prošle godine ljubavi pokušao sam voditi ljubav 365 dana u godini. Uspio sam 36 puta, u prosjeku to je svaki 10-ti dan. Sada ću da ti navedem listu razloga zašto nisam uspio više od toga. Prevruće je 15 puta, prehladno je 3 puta, preumorna sam 19 puta, prekasno je 16 puta, prerano je 9 puta, pretvaraš se da spavaš 35 puta, nisam raspoložena 21 put, boli me glava 28 puta, da li je to sve o čemu razmišljaš 83 puta…i prođe godina ljubavi’ – navodi muškarac nakon čega su oboje prasnuli u smijeh.