POKUŠALA PREKRITI NEDOSTATAK: Lepa Brena gubi kosu, uslikana bez perike! (FOTO/VIDEO)

0

Posljednjih godina pjevačica Lepa Brena je počela pomalo da gubi svoju kosu. Kako se situacija sve više pogoršavala , a razni tretmani nisu davali nikakve rezultate , Brena je odlučila da počne da nosi perike. Naime , Brena se prvi put sa perikom na glavi pojavila u oktobru prošle godine i to u Štark Areni.

Da se radi o periki na njenoj glavi , svima je bilo jasno , zato što je Brena na početku koncerta imala kosu srednje dužine , blago uvijenu , dok je nakon pauze izašla sa dosta kraćom kosom , i bujnijom. Brena ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom. Godinama se s time bori , svaki dan joj kosa postaje sve rjeđa , tako da je prinuđena da nosi periku.

Najviše se primjeti sprijeda. Njeni zalisci su toliko veliki da se Brena jednom prilikom prepala. Neko vrijeme je pokušavala da pusti šiške , da bi sakrila zaliske , nosila je klipse , nadogradnju i sve moguće dodatke , ali uzalud. Godine su učinile svoje. Gubitak kose Brenu je bacio u očaj , pa jedno vrijeme nije se pojavljivala u javnosti. Ali sada je odlučila da to promijeni pa se neko veče našla sa prijateljima i uživala u opuštenom izdanju. Periku je ostavila kod kuće. Evo kako izgleda Brenina prirodna kosa.