Pojavio se Cecin kućni video iz 2010. godine – ne možete zamisliti ko se na njemu pojavio

0
30

Ovaj snimak dolazi sa jedne žurke koja se desila 2010. godine, a tu žurku je priredila Ceca Ražnatović. Mnogi pamte ovu žurku i dan danas gdje ima jedan dio sa te proslave koji se mogao vidjeti na televiziji.

Ipak je ovo bio jedan veliki događaj koji se nije tek tako mogao izvući bez da javnost to zapazi, a pogotovo zbog toga što se i radi o mnogo popularnoj estradnoj ličnosti sa naših prostora, koju svi znamo, zabavljačici svih klubova.

Neko je odlučio da ovaj snimak postavi na internet kako mi mogli vidjeti ko je sve došao na tu žurku od Cece. Mogli smo sigurno primjetiti mnoge poznate ličnosti kao što su Ana Nikolić, Džej, Željko Joksimović, a bili su još mnogi sa naše estrade.

Tu je bila i Marina Tucaković, Ksenija Pajčin, kao i Dajana, a cijelu tu žurku možete pogledati ispod, a bila je esktra zanimljiva. U tom kratkom videu su se mogle vidjeti mnoge uvažene zvijezde.

Može se primjetiti kako se svi dobro provode, a poslije ovoga se dugo vremena pričalo kakvu Ceca Ražnatović žurku zna da napravi, baš jedna kao ova gdje se svi mogu dobro zabaviti i opustiti. Kada pogledate video, onda morate priznati da ovo baš izgleda kao dobra žurka gdje bi poželjeli otići.

Koje je slavlje bilo u pitanju, još uvijek ne znamo, ali je sigurno bilo nešto važno za proslaviti kada su svi ovako lijepo došli da se druže i igraju, što im je Ceca omogućila svim svojim prijateljima.

Pogledajte sami kako je to izgledalo: