POJAVILA SE ŠOK SLIKA: Karleuša u pidžami i papučama usred noći izašla iz kuće – Evo gde je otišla, Dušku neće biti dobro kad vidi! (FOTO)

0

Svi znamo da je pevačica Jelena Kaleuša oduvek bila drugačija po mnogo čemu od svih svojih kolegica. Ona je sada podigla sve na noge, svi željno iščekuju njen novi album koji je najavila, a kako stvari stoje, svaki dan se trudi da zagolica maštu svojoj publici sa nekim objavama.

Sada je ona rekla kak su ona i njena ekipa jako vredni, kako su uvek u studiju, dan i noć kako će im dati nešto neverovatno, nešto što domaća scena nije videla. Jelena je usred noći u pidžami i papučama otišla u studio da radi ali da joj bude udobno, pa je na svom Instagram profilu podelila par slika koje možete videti u nastavku teksta. Mnogi vide njen trud, ona se stvarno zalaže za svoju karijeru, a to vidite po neprospavanim noćiima i brojnim drugim anganžmanima. Koje je vaše mišljenje o pevačici? Postoje dve vrste ljudi, oni koji je obožavaju i oni koji nje nikako ne vole, ali jako su retki, skoro da ih nema oni koji su prea njoj ravnodušni.